Pittige ovenschotel

Benodigdheden:
8 plakjes bladerdeeg
2 uien
1 teentje knoflook
2 eetlepels olie
400 gram roerbakgroente
1 bakje saté zonder stokjes
1 zakje nasikruiden
1 ei
2 eetlepels geraspte kokos


bereiden:
laat het bladerdeeg ontdooien.
Snijd de uien in ringen en hak de knoflook
Verhit de olie en fruit de uien en de knoflook al omscheppend gedurende 3 minuten.
Voeg de roerbakgroente toe en bak deze gedurende 4 minuten mee.
Schep de saté en de nasikruiden erdoor.
Doe alles in een ovenvaste schaal.
Druk met een rond voorwerp (± 3-5 cm) cirkeltjes uit de bladerdeeg.
Verdeel ze dakpansgewijze over de roerbak.
Bestrijk ze met losgeklopt ei en strooi de gemalen kokos erover.
Zet de schotel in de voorverwarmde oven van ± 225 șC en laat het bladerdeeg in ± 20 minuten goudbruin kleure.

Smakelijk eten.