JACHTSCHOTEL MET APPEL.

BENODIGDHEDEN
1 Grote ui.
2 preien.
40 gr. boter.
400 gr. shoarmavlees.
1 Laurierblad.
2 Kruidnagels.
1.5 dl. Runderbouillon.
2 Zure appels.
2 Eetlepels rozijnen.
1 Eetlepel suiker.
1 Zakje instant -aardappelpuree.
50 gr. Geraspte oude kaas.
paneermeel.
                --------------------------
BEREIDING.
Snipper de ui, snijd de prei in halve ringen.
Verhit de boter en fruit hier in de prei en de ui.
Het vlees kleiner snijden en omscheppend meebakken.  De specerijen en de bouillon toevoegen en 15 minuten laten stoven.
Ondertussen de appel in stukjes snijden en met de rozijnen plus de suiker door het vlees roeren.
De aardappelpuree met melk en water bereiden volgens de aanwijzing op het pakje en de kaas er door roeren.  Het vlees mengsel in een ovenschaal leggen en met de aardappelpuree afdekken. Dun met paneermeel bestrooien, hier en daar een stukje boter leggen en onder een hete grill een goudbruin korstje laten krijgen.
Lekker met een gemengde rauwkostsalade.
SMAKELIJK.