GEGRATINEERDE KABELJAUW.     
 
BENODIGDHEDEN
2 Grote uien.
1 Eetlepel olie.
500 gr. Stoofgroenten.
2 Eiwitten.      
100 gr. Geraspte belegen kaas.
1 Pak diepvries kabeljauw filet.
Peper en zout.
Ovenschaal c.a. 2,5 Liter.
                --------------------------
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht 180 gr)
Pel de uien en snijd ze in ringen.
Verwarm de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui, (c.a 3 min.)
Voeg de stoofgroenten toe en bak die c.a. 4 min mee.
Klop de eiwitten stijf en spatel de kaas erdoor. Vet de ovenschaal in, leg de moten kabeljauw naast elkaar in de ovenschaal.
Bestrooi ze met peper en zout.
Verdeel het groenten mengsel erover, en dek het af met eiwitkaasmengsel.
Laat de kabeljauw schotel in het midden van de oven in c.a. 20 min gaar en de kaas bruin worden.
Lekker met gefrituurde aardappelschijfjes, of aardappel kroketjes.
SMAKELIJK ETEN.