ZALM IN EEN JASJE VAN BLADERDEEG  

BENODIGDHEDEN.
1 Pakje zalmmoten 400gr. (diepvries)
10 Plakjes bladerdeeg.
400 gr. Roerbakgroenten
1 Bakje kruidenboter
\
BEREIDING.
Groenten even roerbakken (knapperig) Plakjes bladerdeeg ontdooien. Leg 4 plakjes op het aanrecht,
Verdeel de groenten op de 4 plakjes in het midden van het deeg.
Leg hierop een halve moot zalm en kruid deze met viskruiden. Leg op de zalm een stukje kruidenboter.
Dek dit geheel af met een plakje bladerdeeg (even iets oprekken) Onderste plakje de randen iets nat maken,
De randen met een vork goed aandrukken. (kartellen ) De 2 overgebleven plakjes dubbel vouwen en hieruit visjes snijden.Van ongeveer 4 cm. (deze meebakken)  Oven voorverwarmen op 220 gr.
De zalm in de oven zetten en 15 a 20 min. Bakken.Bij het opdienen het bladerdeeg als een sandwich doorsnijden
En de punten uit elkaar leggen.Eventueel met een beetje botersaus met tuin kruiden overgieten. 
Serveren met worteltjes en aardappelkroketjes of puree.

SMAKELIJK ETEN.