BROCCOLISCHOTEL     
 
 
BENODIGDHEDEN.
400 gr. Kipfilet
40 gr. Boter
1 Teentje knoflook
peper en zout
750 gr.broccoli
1 Blik kipragout
1 Bekertje crème fraiche (125 gr,)
1 Theelepel kerrie poeder
4 eetlepels vers geraspte kaas
 
BEREIDING
Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze in hete boter.Pers er de knoflook over en bestrooi met wat peper en zout.
Schep de kip in een ovenschaal.Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in plakjes.
Kook de broccoli 5 min. In water met wat zout, giet af, laat uitlekken En schep ze over de blokjes kip.
Roer de ragout, de crème fraiche en de kerrie door elkaar En schep dit mengsel over de broccoli
Tot zover kan het gerecht voorbereid worden Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en schuif hem 20 min.In de voorverwarmde oven.
Lekker met puree en frisse salade.

Smakelijk eten.